Skummelt? Det lover bra!

Når gjorde du sist noe for første gang?
Skummelt med nye utfordringer? Jeg er enig. Jeg er ikke veldig glad i å bevege meg utenfor komfortsona mi, men jeg vet at det er bra for meg,- og for de fleste andre også.
Jeg har gjort ting som har vært spennende, som jeg har hatt lyst til å forsøke, slik som å delta i Villmannen og å prøve klatrevegg. Dette er spennende , men ikke veldig skummelt. Det er jo egentlig morsomt, når man først kommer over dørstokkmila. Allikevel bidrar det til utvikling av sinnet, fordi det er noe nytt og annerledes enn det jeg gjør til daglig. Nye oppgaver og utfordringer lager nye nervebaner i hjernen og vi utvikler sinnet vårt. Hvis man er interessert i å utvikle seg mentalt så kan det være bra å gjøre noe nytt, noe annerledes, noe som man synes er skikkelig skummelt.
Det er ikke skummelt at det løper en svart katt over veien, selv om man er overtroisk, men å klappe en katt når man er livredd katter kan være utfordrende.

Jeg var på et kurs for en tid tilbake. Der ble det sagt følgende: "Dritskummelt, - det lover bra!"
Jeg øver meg på å komme utenfor den behagelige komfortsona, ved å gjøre ting som jeg ikke gleder meg til å gjøre. Jeg vet imidlertid at jeg burde utfordre meg selv enda mer, og faktisk gjøre noe som er skikkelig skummelt for meg. Ja, da jeg vet om noe, som kan få meg til å bli både varm og svett, men jeg utsetter det. Noen som kjenner seg igjen? Jeg vil tro det!

Dette handler om mot,- og vilje til å gjennomføre. Det er ikke nok å ønske, man må ville.
Ingen klarer å slutte med en vane hvis de bare ønsker det, men hvis de vil det så klarer man det! Ingen klarer å begynne med noe nytt hvis de bare ønsker det, man må ville det for å klare det!
Skummelt? Det lover bra! Da er det bare å mobilisere motet og viljen.
Gjør noe for første gang og opplev den barnlige gleden og kjenn at du lever!!!

Happy Black friday!

  • 123 visninger

Liker

Kommentarer