Lykkelige mennesker 8

Punkt 8:
Det nærmer seg slutten av "lykkehemmelighetene".

I dag kommer det en som kan oppleves litt vanskelig for mange av oss, nemlig å ha mot til å leve det livet en selv vil.
Jeg kaller hemmeligheten "å gå sine egne veier"
.
De menneskene som er aller mest lykkelige i livet, de følger sine egne ønsker og behov, uten å hele tiden ta hensyn til andres forventninger.
Lykkelige mennesker våger å stikke nesen litt fram og å gjøre det de selv ønsker. De tenker ikke så mye på hva alle andre synes og mener.

Lykkelige mennesker angrer sjelden på noe de har gjort. De tenker som i Hakkebakkeskogen; gjort er gjort og spist er spist.

Jeg skal ærlig innrømme at da jeg begynte å skrive den lille, enkle bloggen min på nouw.com, så tenkte jeg på akkurat dette. "Kanskje folk synes det er dumt? Jeg godt voksen dame skrive blogg?"
Etter noen runder med meg selv, så var konklusjonen min klar. " Jeg lever mitt liv for meg selv, ikke for alle andre". Og dermed var jeg i gang.
Det å skrive blogg er jo bokstavelig talt å be om å bli sett, det er å helt frivillig legge hodet sitt på hoggestabben. Når jeg var i tenkeboksen spurte jeg meg selv om hva det verste som kunne skje var. Og så spurte jeg meg selv om hva det beste som kunne skje var. Det verste som kunne skje var jo bare at andre hadde noen meninger, og det må de jo få lov til, men det beste som kunne skje var at jeg trivdes med mitt nye prosjekt. Og det gjør jeg.
Jeg stortrives med å skrive, det gir meg stor glede. Om andre leser, liker og deler er ikke det viktigste for meg, selv om jeg synes det er veldig, veldig hyggelig.

De menneskene som er aller mest lykkelige de tør å ta de sjanser og de tør å trå feil. De er ikke redde for å jakte på noe de virkelig har lyst til. For noen kan det være store ting og for andre små ting.


Lykkelige mennesker bestemmer over seg selv og sitt liv.

De har forstått at om man GJØR feil, så ER man ikke feil. De har mot til å leve sitt liv for seg selv og ikke for alle andre.

"Å våge er å miste fotfestet for en liten stund.
Å ikke våge er å miste seg selv."
Søren Kierkegaard


  • 232 visninger

Liker

Kommentarer

EirinJulie
EirinJulie,
Så utrolig sant!👏🏼❤
nouw.com/eirinjulie
Livoghelse
Livoghelse,
Tusen takk EirinJulie for at du tar deg tid til å lese og å kommentere💕🙏Setter stor pris på det🌹
nouw.com/livoghelse