Lykkelige mennesker

Lykkelige mennesker oppsummering

I dag kommer en liten oppsummering av de ni "hemmelighetene" som de aller mest lykkelige menneskene gjør.

De gir av seg selv til andre
De er takknemlige
De har en positiv livsinnstilling
De "feier for sin egen dør"
De har mot til å leve sitt eget liv
De verdsetter relasjoner
De har flere bein å stå på
De fokuserer på gode opplevelser
De aksepterer livet sitt slik livet er akkurat her og nå

Noen gjør litt av dette og noen gjør kanskje alt. Noen gjør det av og til og noen ofte. Siden alle mennesker er forskjellige, og ser på verden med ulike øyne, så vil selvfølgelig lykkefaktorene også bli ulike.

Noen synes dette er helt opplagte og selvfølgelige faktorer som man hverken trenger å prate på eller skrive om. Slik er det imidlertid ikke for alle. Kommentarene jeg har fått på blogginnleggene mine om lykke, både skriftlige og muntlige, tyder på at folk trenger en liten påminnelse.

Selv trenger jeg å minne meg selv på disse små viktige tingene både titt og ofte, og jeg ser helt klart at noen av dem er mer framtredende enn andre hos meg selv. Jeg er veldig flink på flere av faktorene og mindre flink på andre. Jeg tror ikke jeg er så mye annerledes en andre mennesker og at det derfor er slik for andre også. Derfor er dette en fin påminnelse både for meg selv og for andre til å jobbe med det vi ønsker å bli bedre på.

Tusen takk
til alle som har lest lykkehemmelighetene. Jeg setter umåtelig stor pris på hver eneste kommentar, hvert eneste likerklikk og på alle delingene.Dere har inspirert meg til å fortsette å skrive.Jeg kjenner akkurat nå på en stor takknemlighet!

I dag skal jeg avslutte med noen ord av Eckhardt Tolle.

"Når du tar imot
uansett hvem det måtte være
som trer inn i Nået
som en ærefull gjest
når du lar alle og enhver
være som de er
begynner de å forandre seg.

  • 133 visninger

Liker

Kommentarer