I dag skal jeg forelese og jeg gleder meg.

Det er allerede onsdag og oktober går mot slutten. Flott høst og fortsatt snøfritt i lavlandet. Egentlig veldig godt, selv om det er flott med snø og skiføre.

Akkurat nå sitter jeg med forberedelser til dagens viktigste arbeidsoppgave, nemlig å forelese for omlag 40 ansatte i Gjøvikregionen.

Agenda er kognitive tester. Dette er verktøy som brukes i kartlegging og utredning av mennesker med mistanke om demens. Når slike kognitive tester skal utføres, er det svært viktig at det gjøres korrekt, og at vedkommende som er testleder kan jobben sin fra A til Å. Dette er ikke en oppgave man kan ta lett på.

Det er et stort ansvar å påta seg å undervise i dette. Det er en helt ny versjon som ingen har brukt tidligere, og den skal ansatte nå få kunnskap om.
Dagen krever fullt fokus fra meg for å gjøre stoffet spennende og interessant for kursdeltakerne. Ingen ting er så kjedelig som å høre på en tørr og monoton foreleser, som ikke kan jobben sin.
Jeg ser fram til kurset, og håper på en lærerik og fin dag for både ansatte og undertegnede.
Jeg lærer noe hver dag, og er utrolig takknemlig over å ha en jobb der jeg kan bidra til økt kompetanse, for en bedre omsorg for de som trenger det mest.

  • 335 visninger

Liker

Kommentarer