Fin avslutning på dagen💕

Enkelte dager er helt klart bedre enn andre. Nå var ikke akkurat mandag den 13.mars den beste dagen i mitt liv, med tanke på manglende førerkort og praktisk talt helt bevisst ulovlig ferdsel i trafikken, men slutten på dagen ble fin, varm og god.

Jeg var på styremøte i Demensforeningen som jeg har vært med på å stifte, og hvor jeg har vært sekretær og faglig kyndig i to år.
Jeg har nå valgt å si fra meg vervet som sekretær, og skal nå bare delta på styremøtene som fagperson.

Det har vært veldig moro og givende å være med i denne foreningen, som gjør en så fin jobb for demensomsorgen i kommunen hvor jeg jobber.
Jeg har fått brukt kunnskapene mine i mange ulike sammenhenger, både i styremøtene, på medlemsmøter, på temakvelder, på Demenskafe, i forbindelse med den årlige Demensaksjonen , og i forbindelse med Demensvennlig samfunn som Vestre Toten kommune er en del av.

Jeg er så glad og takknemlig for at jeg får være en del av dette, fordi jeg møter så mange fine mennesker, og fordi jeg opplever at det er stort behov for nettopp min kompetanse.
Det kjennes godt!
Tusen takk til det avtroppende styret, for en utrolig nydelig symfoni, av en fargesprakende tulipanbukett, og tusen takk for gode ord som ble meg til del på møtet på mandag kveld.
Samtidig ønsker jeg det nye styret lykke til med denne viktige jobben, som kommer mennesker med demenssykdom og deres pårørende tilgode.

Takk for meg!

❤️

  • 284 visninger

Liker

Kommentarer