Feit, dum, stygg, lat ? Tid for opprydding!

På tide med en innvendig opprydding? Det nye året er en glimrende mulighet for en ny start. Før man kan begynne på ny frisk er det viktig å kvitte seg med gammelt skrot. Det gjelder også innvendig rot, skrot og støy. Det å kvitte seg med hjernebråket er fullt mulig hvis man bare er bevisst på at det er ødeleggende. Mange mennesker snakker seg selv ned, kanskje spesielt kvinner. Grunnen er de indre kritikerne våre, som hele tiden forsøker å sabotere oss.
Kast de, jag de vekk, si at du ikke vil ha de der lenger! Tro meg,- det hjelper!
Dette bildet er en fin metafor på hvordan man faktisk kan gjøre det. Tenk deg at du kaster plageåndene dine i søpla, brenner de opp eller hva som helst, men kvitt deg med dem, og du vil få det så mye bedre. Fordi alle mennesker er bra som de er. De er ikke bare bra nok, men de er unike!

Ha en super ryddedag😉Og la dette morsomme bildet, som jeg har "lånt", være en illustrasjon på hvordan du kan gjøre det💕

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Veldig viktige ord i dette innlegget! Psykologen min kalte de indre kritikerne for "hundene". Godt bilde for meg som har hunder 😊 Ofte var det hundene som var på tur med meg, i stedet for omvendt. De prøvde også å sabotere og få meg tilbake til mine gamle mønstre.
nouw.com/vibeke
Livoghelse
Livoghelse,
Takk for at du tok deg tid til å svare Vibeke🙏🌸😊
nouw.com/livoghelse