En sommer er over, men vi skal ses igjen til neste år!

Så var det gjort......ferien 2017 er historie, og sommeren er ugjenkallelig slutt.Nå er det tilbake til striskjorta og havrelefsa. Eller til hverdagslit og hverdagskost.
I en sang fra mange år tilbake så synger Kirsti Sparboe om at en sommer er over, men vi skal ses igjen til neste år! Ja,det håper jeg virkelig,- at de fleste av oss får oppleve.

En ny sommer!

Men før vi kommer så langt så kommer en høst og en vinter. Det samme gjentar seg år etter år!

Sommeren er snart slutt og den etterlengtede ferien er over. Jobben kaller, og vi er på plass, vi svarer på telefoner og hjulene går igjen rundt. Til og med avisene preges av hverdag, nyhetene er ikke lenger bare agurknytt.

For hver sommer som kommer, som vi ser fram til og gleder oss til, så blir vi eldre, og eldre og eldre....

Ikke bare godt å tenke på. Et liv, hva er det? Det går i alle fall fort.

Det er når man reflekterer over dette at man forstår betydningen av å prøve å være tilstede her og nå. Betydningen av å leve nå!

Sommeren er over, den får vi aldri tilbake. Det vi gjorde og det vi sa, det får vi aldri endret på. Dessverre vil vel kanskje noen si.....

Ja, slik er det.

Hvorfor gjorde jeg ikke det? Hvorfor reiste jeg ikke dit? Hvorfor tok jeg ikke sjansen når den var der?

Å være etterpåklok har ikke så mye for seg, bortsett fra å tenke at man neste gang kan handle litt annerledes.


Sommeren min har vært bra. En fin blanding av hverdag og fest. Av både bekymring og glede. Slik det er for de fleste av oss.

Nå er jeg tilbake på jobb, og der var det også noen som ventet,- på nettopp meg. Godt å vite at noen har bruk for en, at man betyr noe for noen, også i yrkessammenheng.

Jeg gleder meg over en fin sensommer, over en høst som snart kommer, over en ny vinter, og så en ny vår......og sommer❤️

Ha en fin høst alle min venner og husk å leve

NÅ ❤️

  • 635 visninger
  • Near Kapp

Liker

Kommentarer