Elsk og aksepter livet ditt

Elsk livet ditt. Tja.....kanskje litt store ord? Allikevel tror jeg det er viktig å akseptere livet sitt slik det er akkurat nå, faktisk elske det, selv om det kjennes litt tøft ut å være deg akkurat nå. Vi har bare dette ene livet her på jorda så lær deg å like det.

Ingenting er lett. Kjemp og vær sterk. Du kommer igjennom det som er vanskelig. Stå opp for deg selv, ingen andre gjør det for deg. Ikke vær redd, det ordner seg alltid. Livet er en prosess og hver dag er vi i utvikling,- framover. Ting blir uansett ikke de samme som i går.  Det er lov å være svak og å gråte. Det er ekte. Det ER deg. Ikke gjem deg bort og vær usynlig. Gjør bare ditt beste, det er godt nok. Aksepter de dårlige dagene dine, ingen dager er like. Noen dager er bare slik at du ikke klarer å gjøre alt du ønsker. Godta det. Du er bare et menneske. Sett grenser for deg selv og lær deg å si nei. Det er ikke realistisk å alltid si ja. Vær sjefen i ditt eget liv, sett deg i førersetet å ta kontroll. Smil og le, det gjør godt.

Ikke kast bort livet ditt, men gjør det beste ut av det. Tenk over alt du har å være glad og takknemlig for. Det finnes masse, selv om det av og til kan se mørkt ut.

Aksepter og elsk livet ditt slik det er akkurat nå. Da blir alt så mye bedre.

Ingen kan gå tilbake å lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.

Ønsker med dette alle sammen en flott dag i livet❤️
Liker

Kommentarer